Impact

Irene is een vlotte trainster die zelfverzekerd voor de groep staat. Met een glimlach legt ze moeilijke dingen eenvoudig uit en weet ze met haar vragen zaken terug te brengen tot de kern. Het leuke van Irene is dat ze echt vanuit haar ervaring werkt. Met een heleboel ervaring in de zorg weet ze wat het is om met je voeten in de klei te staan en dat zie je terug in haar trainingen. Ze houdt van actie en zet deelnemers aan het werk met leuke en creatieve opdrachten.

Jan, Zorgteamtrainingen

Ik heb Hielke Verbree als een zeer prettige adviseur en professionele trainer leren kennen toen hij in een leergang, die wij voor onze klanten verzorgden, een module verzorgde over MBTI. Hij wist de deelnemers te motiveren en te enthousiasmeren en dat hebben we ook in de evaluaties teruggezien. Hielke luistert goed naar de deelnemers en weet hen aan het denken te zetten. Ook zakelijk gezien verliep alles zeer correct en nauwgezet. Een betrokken man die je graag op boodschap stuurt.
Theo Wildeboer, onderwijsadviseur
We hebben met Irene een leerzame, interactieve en leuke training gehad die erg goed aansloot op waar wij als team stonden en waar we echt weer verder mee kunnen.
Franka, Zuidzorg Veldhoven

Ik vond het een heel prettige training. Open en positieve sfeer. Leren, ontdekken en het ervaren sprak me erg aan. We hebben elkaar als team echt beter leren kennen en handvatten gekregen om in vertrouwen stappen vooruit te zetten.

Maaike, Tergooi Hilversum

De MBTI-training van Hielke heeft een blijvende indruk op mij gemaakt. Voorkeursgedrag herkennen en daar je winst meedoen: positief en toepasbaar, voor mezelf en voor samenwerking. Hielke is een fijne trainer en de training zit uitstekend in elkaar.
Ik heb er veel van geleerd en heb daar al jaren plezier van. Warm aanbevolen!

Maret, provincie Drenthe

Vanmiddag de nodige inzichten opgedaan over communicatie binnen het team. Over balans, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Het was ontspannen, leerzaam en actief!

Jan, interim manager ICT Amerpoort Soest

De impact van Verbreeding ervaren?

Contact

Irene Bergsma-Verbree
06-43630541

Hielke Verbree
06-27870899

contact@verbreeding.nl

algemene voorwaarden

logo-verbreeding-website
footer 06 - Ervaringen